22 Ağustos 2017 Salı

Vakıfbank Mobil Bankacılık İncelemesi




       Bugünkü yazımızda Vakıfbank ‘ ın Mobil Bankacılık Uygulamasını incelemeye çalışacağız. Vakıfbank müşterisi olsun ya da olmasın dileyen herkes  google.play store ve App Store üzerinden Vakıfbank Mobil Uygulamasını telefonuna indirerek uygulamayı kullanabilir. Vakıfbank müşterisi olmayanlar uygulamanın tüm özelliklerini kullanamıyor olsa da etrafındaki en yakın Vakıfbank Şubesi ya da Atm’ sini uygulama üzerinden En Yakın Vakıfbank sekmesi ile görebilir (Ne işimize yarar diye düşünmeyin üstünüzde para olmasa bile en yakın atm’ yi görebilir tüm banka kartları ile atm’ lerden para çekebilir ve bazı özelliklerini kullanabilirsiniz)

     Bankalar üzerinden altın-döviz alan yatırımcıların birçoğu diğer bankalardaki ürün yelpazesini ve bankaların makas aralıklarını merak eder. Vakıfbank müşterisi olun ya da olmayın Vakıfbank Mobil uygulamasının bu özelliği ile hem döviz ve altın piyasasını anlık olarak gerçek fiyatlar üzerinden takip edebilir hem de Vakıfbank müşterisi iseniz anlık fiyatlarla işlem yapıp döviz ve altın alabilirsiniz.
Vakıfbank Mobil Bankacılık uygulamasının bence en güzel olan yanı herkesin rahatlıkla kullanabileceği düzeyde sade ve kullanışlı olması, diğer bankaların karışık ve detaylarla insanları boğan gereksiz özellikleri bu uygulamada yok, internet üzerinden altın almak, internet üzerinden döviz hesabı açıp döviz almak bu uygulama ile çok kolay ve çok rahat. Uygulamayı sadece bir kez açıp kullanan biri bile bir daha zorlanmadan telefon ile yatırım yapabilir, gecikmeli olarak hisse senetlerini takip edebilir, fatura ve kredi kartı ödemeleri yaparak şans oyunları hesabına kolayca para aktarımı gerçekleştirebilirsiniz. 

       Otomatik fatura ödeme talimatları, eft ve havale işlemlerini de bu uygulama ile başka bir uygulamaya ihtiyaç duymadan rahatlıkla yapabilirsiniz. Vakıfbank Müşterisi iseniz oturduğunuz yerden döviz hesabı açabilirsiniz. En çok işlem yapılan döviz çeşitleri dışında Rus Rublesi ve Suudi Arabistan Riyali alarak da yatırım portföyünüzü genişletebilirsiniz. Vakıfbank’ tan Satın Alabileceğiniz Döviz Çeşitleri: Amerikan Doları, Euro, İngiliz Sterlini (Gbp), Japon Yeni, İsviçre Frangı (Chf), İsveç Kronu (Sek),  Danimarka Kronu (Dkk), Norveç Kronu (Nok), Avustralya Doları (Aud), Kanada Doları (Cad), Suudi Arabistan Riyali (Sar), Rus Rublesi (Rub)

        Vakıfbank Mobil Bankacılığı üzerinden kullanabileceğiniz bir diğer yatırım aracı ise Altın Çağı Hesabı. İnternet üzerinden altın almak için yapmanız gereken tek şey cep telefonunuzu kullanarak Vakıfbank Mobil uygulaması ile ücretsiz altın hesabı açmak ve altınlarınızı güvenle biriktirmeye başlamak. Vakıfbank’ ın Gram altından Osmanlı Altınına kadar çok geniş bir altın yelpazesi var, siz de istediğiniz altın çeşidini satın alarak yatırım yapmaya başlayabilirsiniz. 

Vakıfbanktan Satın Alabileceğiniz Altın Çeşitleri
100 Gr. Vakıf Altını, 10 Gr. Vakıf Altını
1 Gr. Vakıf Altını
2 Gr. Vakıf Altını
50 Gr Vakıf Altını
5 Gr. Vakıf Altını
Gap Altını
İab1 Gr. Altını
Osmanlı Altını
Sinan Altın

         Son olarak bahsetmeden geçemeyeceğim bir özelliği daha var Vakıfbank ‘ ın. O da: “Halden Anlayan Hesap” Her ne kadar bir çok bankada benzerleri olsa da Vakıfbank güvencesiyle günlük faiz geliri elde edebileceğiniz, vadesi olmayan, vadesi bozulmayan bir hesap Halden Anlayan Hesap. Halden Anlayan Hesabı ücretsiz olarak mobil bankacılık üzerinden açıp yine ücretsiz olarak para aktarımı yapabilir, paranızın gecelik getirisi ile birikim yapabilir, saat 17:00 ‘ a kadar Halden Anlayan Hesabınıza para aktarabilirsiniz, dilediğiniz zaman halden anlayan hesabınızdaki paranızın bir kısmını veya tamamını vadesiz hesabınıza aktararak kullanabilirsiniz. Vadenin bozulması, kırılması gibi bir durum olmaz. Vakıfbank Müşterilerinin bilmesi ve kullanması gereken önemli bir özellik. Vakıfbank müşterileri dilediği kadar vadeli/vadesiz hesap açabiliyorken halden anlayan hesapta en fazla bir adet hesap açılabilmesi çok da istediğimiz bir durum değil ama umuyorum ki ilerleyen zamanlarda birden fazla halden anlayan hesap açılmasına da izin verilecektir zira bir tane halden anlayan hesap bazen yetmeyebiliyor J Son olarak örnek bir işlemle halden anlayan hesabın getirisini hesaplayacak olursak 10.000 TL  ‘ niz bir gün sonra 10.002,91 oluyor ve kazancınız 2.91 kuruş (net) oluyor diyelim. 









                                















0 yorum

Yorum Gönder