17 Ağustos 2017 Perşembe

Tfx Target Demo Hesabı Nasıl Açılır?

         Yazımıza başlamadan önce Tfx Target uygulamasının kısaca ne olduğunu açıklayalım: Tfx Target; Türkiye Finans Katılım Bankasının geliştirdiği hafta içi beş gün 24 saat döviz ve değerli maden (altın - gümüş) alım satımı yapabileceğiniz bir uygulamadır. Tfx target uygulaması java tabanlı bir programdır ve tüm masa üstü bilgisayarlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir uygulamadır. İlk çıktığı zamanlarda yalnızca bilgisayar üzerinden çalışan tfx target uygulaması artık tüm akıllı telefonlar ve tablet bilgisayarlarda da çalışmaktadır. Telefonunuza tfx target uygulamasını yükleyebilmeniz için telefonunuzun en az adroid 5.00 olması gerekmektedir. Daha alt modellerde telefonunuz uygulamayı desteklemeyebilir. Tfx target uygulamasının detaylı incelemesini arayan okurlarımız buraya tıklayarak tfx target detaylı incelemesini okuyabilirler.



           Kısaca bu bilgileri verdikten sonra gelelim tfx target demo hesabının nasıl açılacağına. Hesap açılışına geçmeden önce tfx target demo hesabının tamamen ücretsiz olduğunu, demo hesap açmak için herhangi bir ücret ya başka bir isim altında kesinti yapılmayacağını da belirtelim.

        Tfx Target Demo Hesabı Nasıl Açılır? 

  Öncelikle tarayıcımıza tfx target yazıyoruz, daha sonra ilk çıkan linke (http://www.tfxtarget.com.tr/Pages/Ana-Sayfa.aspx) tıklıyor ve ana sayfaya giriyoruz. Doğrudan tfx target demo hesabı bölümüne geçmek için burayı da tıklayabilirsiniz.

          Ekranın sağ üst köşesinde bulunan demo yazılı kısma geldikten sonra hesap oluştur butonuna tıklıyoruz. Burada açılan pencereden kullanıcı kodu (herhangi bir şekilde kendiniz belirleyebilirsiniz) email, ad soyad ... gibi bilgileri doldurduktan sonra kullanıcı girişi kısmına basarak sisteme giriş yapıyor ve işlem yapmaya başlıyoruz. Unutmadan tekrar hatırlatmakta fayda görüyorum. Tfx target java ile çalıştığından java programınız eskiyse veya bilgisayarınızda java yüklü değilse tfx target açılmaz, java programını indirip doğru bir şekilde kurduktan sonra tfx targeti kullanmaya başlayabilirsiniz. Java sürümünüz nedeniyle tfx target açılmazsa buraya tıklayarak txf target java çözümü ile ilgili yazımızdaki adımları uygulayarak programı rahatlıkla açıp kullanabilirsiniz.


0 yorum

Yorum Gönder