13 Nisan 2019 Cumartesi

VİOPLA PARA KAZANMA (180 Liraya 50 Lira Kazanmak)



Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası Nedir?

Borsa İstanbul’ un resmi tanımıyla; Borsa İstanbul bünyesinde işlem gören vadeli işlem ve opsiyon sözleşmelerinin gerçekleştiği piyasanın kısa adı viop‘ tur.

Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında Nasıl Hesap Açılır?

      Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında (Viop) işlem yapmaya başlamak için tek yapmanız gereken herhangi bir aracı kurumdan veya bankaların yatırım bölümlerinden kendinize ücretsiz bir yatırım hesabı açmak ve viop sözleşmesi imzalamak.                                                                                   



Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında Kaldıraç Nasıl Kullanılır?

      Viop piyasasında tıpkı forex işlemlerinde olduğu gibi kaldıraçlı işlemlere izin verilmekte. Paranızın 10 ila 20 katına kadar kaldıraç kullanabilirsiniz.

      Kaldıraç kullanırken dikkat edeceğiniz en önemli nokta kaldıracın para miktarınızı değil alacağınız hisse senedi – döviz veya emtia miktarının katları olduğunu unutmamak.

      Pay piyasası için örnek verecek olursak viopta 1 birim hisse senedi 100 hisse senedine tekabül eder. Siz 2 birim hisse senedi sözleşmesi almak isterseniz bu 200 adet paya karşılık gelir. Bu şekilde kaldıraç kullanmış olursunuz.



Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında Nasıl Para Kazanılır?

     Viop Piyasasında kaldıracın sağladığı imkânlarla para kazanabilirsiniz. 500 liralık bir teminatla 5.000 lira hatta piyasa durumuna göre 10.000 lira tutarında bile işlem açabilirsiniz. Bu şekilde küçük miktarlarda yatırımlarla büyük kazançlar elde edebilirsiniz. Ancak bu şekilde kazanabileceğiniz gibi kaybetme riskini de unutmamalısınız.

  Viopla işlem yapmadan önce çalışacağınız aracı kurumu çok iyi araştırmanız gerekir. Kullandığı komisyon oranlarının düşük olması ve müşteriye göstereceği ilginin yanı sıra Spk lisansı olması araştırmanız gereken en önemli konuların başında gelir.

        Viopta işlem yapmaya başlamadan önce mutlaka kendinizi denemek ve viop işlemleri yaparak deneyim kazanmak için bir demo hesabı açmanız gerekir.

       Ücretsiz bir demo hesabı açarak, demo hesapta yer alan 100.000 lira tutarındaki sanal para ile dilediğinizce alım satım yapabilir, kendinizi deneyimleme fırsatı yakalayabilir, viop işlemleri ile kendinizi geliştirebilirsiniz.



   Aşağıda yer alan videoda gerçek bir viop işlemi ile 180 Liralık bir teminatla nasıl 50 lira kazanıldığına dair anlatımı izleyebilirsiniz.

      GcmViop güvencesiyle ücretsiz bir deneme hesabı açmak ve ücretsiz işlem yapmak için aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak bir deneme hesabı oluşturabilirsiniz.









   

0 yorum

Yorum Gönder