16 Nisan 2019 Salı

MASRAFSIZ - FAİZSİZ 1.000 LİRA KREDİ!



"Taksitli Nakit Avans" ile Faizsiz-Masrafsız 1.000 TL. Kredi

Vakıfbank; müşterilerine faizsiz, masrafsız 1.000 lira kredi veriyor. Vakıfbank müşterilerine gönderdiği sms (kısa mesaj) ile müşterilerini bu kampanyaya davet ediyor.

Bankanın teklifi basit ve net: Aylık 250 liralık 4 taksitle 1.000 lira kredi. Hiçbir ek ücret, komisyon vesaire istenmiyor.

Vakıfbank müşterilerinin tek yapması gereken telefonlarına gelen kısa mesaj sonrası Vakıfbank Mobil veya İnternet Bankacılığına giriş yapmak ve Taksitli Nakit Avans bölümünden 1.000 lira tutarında krediyi 4 eşit takside bölmek.


Kampanya kapsamında sadece 1.000 lira tutarındaki nakit avans seçeneği 4 taksit üzerinden ücretsiz olarak sunuluyor.

Çekmek istediğiniz nakit tutarı 1.000 lira üzerinde ise veya taksit miktarı 4 taksit dışında ise o zaman kampanyanın dışına çıkılmış oluyor ve belli bir faiz oranı üzerinden müşterilere nakit avans sağlanıyor.

Fakat taksitli nakit avans miktarı 1.000 lira ve taksit olarak 4 taksit seçeneği seçilirse hiçbir ücret ödemeden nakit paranız anında hesabınıza yatıyor.

Siz de bu harika kampanyadan yararlanmak ve masrafsız, komisyonsuz taksitli nakit avansınızı kullanmak isterseniz videodaki adımları uygulayabilir ve anında paranızı çekebilirsiniz.

İyi günlerde harcamanız dileğiyle.



0 yorum

Yorum Gönder