16 Ağustos 2017 Çarşamba

Enpara Nedir, Nasıl Kullanılır?


       Enpara Türkiye' nin ilk şubesiz dijital bankacılık platformu olarak Qnb Finans Bank tarafından 2012 yılında kurulmuştur. Fiziki olarak bir şubesi yoktur, bir bankada yapılabilecek yatırım ve kredi işlemlerinin tamamı enpara.com üzerinden dijital olarak yapılabilmektedir.  Bankada sıra beklemek, bankaya gitmek gibi bir çok angarya işlem de enpara ile artık tarihin tozlu sayfalarında yerini almıştır. Enparanın bir diğer önemli özelliği ise başta hesap işletim ücreti olmak üzere eft ve havale işlemlerinden para almaması yani kesinti yapmamasıdır. Günümüzde bir çok banka eft ve havale ücretleri ile biz müşterilerine gına getiriyor olsa da enpara bu ücretleri kaldırarak kullanıcılarına büyük bir iyilik yapmıştır.Yazımızın başında enpara ile bankaya gitme ve bankada sıra bekleme döneminin sona erdiğini belirtmiştik. Çoğunuzun aklına "Peki bankaya gitmeden hesap nasıl açacağız, bankaya hiç gitmeden de olur mu canım" gibi sorular gelmiş olabilir ama evet hesap açarken bile siz bankaya gitmiyorsunuz, banka size geliyor. İnternet üzerinde yer alan formu doldurup adres bilgilerinizi girdiğinizde banka şubesinden yetkililer ev veya iş yerinize sizin belirlediğiniz günde gelerek formları doldurmanızı sağlıyor ve böylece hesabınız açılmış oluyor. 
   
     Enpara tüm bu güzelliklerin yanında ayrıca intertten döviz ve altın alım satımı yapan kullanıcıların çokça dert yandığı makasları da (alım satım farkı) düşük tutarak kullanıcılarının yüzünü güldürmeye devam ediyor.

     Enpara.com ' un en büyük özelliklerinden birisi de hem Türk Lirası mevduatınıza hem de döviz cinsinden mevduatınıza vermiş olduğu yüksek faiz oranları. Türk Lirası mevduatında günlük ve aylık faizlerde yüzde dokuzdan (%9) başlayıp yüzde on dörde kadar artan faiz oranları; Dolar ve Euro' da ise yüzde %2,25 den %3.25 ' e kadar çıkan faiz oranları dikkati çekmekte. Son olarak en para' nın internet sitesindeki fırsatlar bölümünden de güncel kampanyaları takip edebilir, cazip teklifleri değerlendirebilirsiniz. Bu fırsatlar arasında internet alışverişlerinizden sinema biletlerine, ek faiz oranlarından dünyaca ünlü aliexpress  ve amazon isimli alışveriş sitelerinden kazanılabilecek indirim oranlarına ulaşabilirsiniz.








0 yorum

Yorum Gönder