23 Ağustos 2017 Çarşamba

PARA GARANTİ NEDİR, NASIL KULLANILIR? PARA GARANTİ İNCELEMESİ

       Para Garanti, Garanti Bankası tarafından Garanti Bankası müşterisi olsun olmasın tüm kullanıcıların yararlanabileceği, ekonomi ve piyasa bilgilerinin verildiği, teknik analizlerin yapıldığı internet sitesidir. Bu internet sitesinde anlık olarak altın ve döviz kur bilgileri görebilir ayrıca günlük ve haftalık ekonomi bültenleri ile Güngör URAS, Tufan CÖMERT gibi ekonomi yazarlarının günlük piyasa yorumları da okuyabilirsiniz. Para Garanti internet sitesine facebook, twitter gibi sosyal platformlar aracılığı ile ücretsiz olarak kayıt yaptırabilir, ekonomi bültenlerinin düzenli olarak mail hesabınıza gönderilmesini de sağlayabilirsiniz.
       
         Para Garanti Nasıl Kullanılır? Para Garanti aracılığı ile borsadaki hisse senetlerini 15 dakika gecikmeli olarak takip edebilir, bununla birlikte getiri karşılaştırma robotunu kullanarak döviz, altın ve borsadaki günlük, haftalık, aylık ve yıllık değişim grafiklerine de ulaşabilirsiniz. Örneğin 10.000 TL. para ile haftalık bazda hangi yatırım araçlarının ne kadar getiri sağladığını hesaplayabilir, kendinize bir yatırım rotası çizebilirsiniz.

         Yakın zamanda kullanıma açılacak olan 'ParaOyun' kısmında ise tarafınıza verilecek olan 100.000 TL. sanal para ile yatırım yapmak istediğiniz ürünleri seçebilecek sanal yatırım portföyünüzü oluşturabileceksiniz. Böylelikle risksiz olarak kendinizi de test etme imkanı bulabileceksiniz. 

        Bunların dışında Garanti Bankası müşterileri ise internet şubesinden giriş yaparak döviz, altın ve hisse senedi yatırımlarına anında ulaşıp gerçek zamanlı olarak işlem yapabileceklerdir. Son olarak sitede yer alan "paragaranti'ye Sor" chatbot ' u ile siteyi ziyaret eden kullanıcılar "dolar ne kadar, en çok artan hisse senetleri, çeyrek altın ne kadar? ... ' gibi sorularını sorabilecekler ve bilgilere anında ulaşabileceklerdir. 

            Para Garanti sade bir arayüz ve kolay bir kullanım kolaylığına sahiptir. Her yaştan ve her kesimden insanın rahatlıkla kullanabileceği bir uygulamadır. Para Garantinin eğitim bölümü kısmında ise ekonomi, borsa, forex, bankacılık ve finans adına ne kadar kelime varsa kütüphane kısmındaki sözlükten merak ettiğiniz tüm kelime ve terimlere ulaşmak mümkündür. Haber bölümünde yer alan sekmede ise ekonomik gelişmeler ve ekonomiye yön veren güncel haberlere de bir tıkla erişebilirsiniz. Tekonomi bölümü ise daha çok gençlere hitap eden, teknoloji ve ekonomi alanındaki yenilikle yer verilen eğlenceli ve fütur-istik bir bölüm. Bu bölüm yukarıda belirttiğimiz gibi tamamen gençlere yönelik harika bir bölüm. Benim de en çok takip ettiğim yerlerden birisi. Araştırma kısmında ise teknik analizlerden, ingilizce raporlara hatta makro ekonomik bilgilere kadar geniş bir bilgi yelpazesi bizler için hazırlanmış. Sizler de programı detaylı olarak incelemek için burayı tıklayabilir ya da aşağıdaki videoyu inceleyebilirsiniz.






0 yorum

Yorum Gönder