7 Eylül 2017 Perşembe

Spor Toto Super Lig Maçları Şifresiz Olarak Azeri Kanalda Yayınlanacak

          9 Ağustos 2015 tarihinde yayın hayatına başlayan Azerbaycan Spor Kanalı CBC Sport; Süper Toto Super Lig' in yeni sezonda haftada iki maçı şifresiz olarak yayınlayacağını açıkladı. Şuan için dört büyüklerin maçlarının yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda kesin bir bilgi yok ama kanalın yeni sezonda hafta iki maçı hd olarak şifresiz yayınlayacağı kesinleşti.



         Bein Sport ' tan sonra Super Lig' in ikinci yayıncısı olacak olan CBÇ Sport Türkiye üzerinden de izlenebiliyor. Hali hazırda İngiltere Premier Ligi ve İtalya Seri A maçlarının da yayınlandığı kanalı Azerspace / AfricaSat 1 uydusu ve Türsat Uydusu üzeriden de seyredebilirsiniz. 

      Amerikan Basketbol Ligi NBA maçlarını da CBC Sport' tan izleyebileceğinizi hatırlatarak kanal frekans bilgilerini aşağıya yazıyorum. Tüm spor severlerlere hayırlı olsun. (Türkiye' den Az Tv Azerbaycan kanalını izleyebilen tüm çanak anten kullanıcıları bu kanalı da aynı frekanstan izleyebilirler)


       CBC SPORT HD FREKANS BİLGİLERİ

       Uydu: Azerspace 46
       Frekans: 11135 H-27500


Not: Türkiye' de futbol izleminin ekonomik bir yapıya sahip olması, yayıncı kuruluş decoderlerine (çözücü) sahip olmayanların futbol izleyememesi ya da sevdikleri, takip ettikleri futbol takımının maçlarını toplu halde kahvehane, cafelerde izlemesi ve bunun da bir ekonomik yönü olması nedeniyle bu haberi de yalnızca spor alanında yer alan bir haber olmadığı ve ekonomiyi de ilgilendirdiği için sitemizde yayınlama ihtiyacı duyduk. Bu haberimiz yaklaşık olarak 300 kez farklı tekil kullanıcı tarafından okundu ve paylaşıldı. Para ve finans sayfasında niçin böyle bir yazı yazıldığının okurlarımızca sorgulanabilir olacağını düşündüğümüzden bu kısa notu yazma gereği duyduk. Daha önceden de hakkımızda bölümünde belirttiğimiz gibi yazı yazılabilecek alan her ne kadar sınırlı olsa da yalnızca ekonomi ve finans alanında yazılar yazmaya devam edeceğimizi, ekonomi, finans ve parasal konular dışında yazıların sitemizde yayımlanmayacağını bizleri takip eden tüm okurlarımıza saygıyla bildiririz. 

0 yorum

Yorum Gönder