16 Ağustos 2017 Çarşamba

TFX TARGET MOBİL UYGULAMASI NEDİR? NASIL KULLANILIR?


      Yatırımcıların aylardır merakla beklediği Türkiye Finans Katılım Bankasının Tfx Target Uygulaması deneme sürümü ile google play store ve app storlarda kullanıma açıldı. Aylardır tfx target mobil uygulaması çıktı mı, çıkacak mı, ne zaman çıkacak diye merakla beklenen uygulama artık çıktı ve tüm kullanıcılarını bekliyor. Tfx target mobil uygulamasını ilk kez biz de telefonumuza yükledik ve nasıl çalıştığını incelemeye çalıştık.
 
Tfx Target Mobil
     Tfx target uygulamasını bilgisayar üzerinden kullanan kullanıcıların çok işine yarayacak olan mobil tfx target basit bir arayüze sahip. Bir iki kez uygulamayı kullanan biri için bile rahatlıkla öğrenilebilir ve işlem yapılabilir.

     Eskiden sadece java üzerinden bilgisayar aracılığı ile alım satım yapan kullanıcılar artık tfx target mobil uygulaması ile hafta içi 5 gün 24 saat telefon aracılığı ile internetten döviz ve altın alıp satabilecek. Her zaman söylediğimiz gibi tfx target uygulamasının tek eksiği telefonlarda kullanılamıyor olması idi. Artık mobil tfx targetin çıkması ile birlikte bu eksiklikte giderildi ve tfx target mobil olarak kullanılabilecek. Diğer bankaların da kesinlikle benzer uygulamalara en kısa zamanda geçeceğini düşünüyorum zira internetten altın ve döviz alan kullanıcılar için tfx target mobil uygulaması bir devrim niteliği taşıyor.





      Uygulama ile yeni tanışanlar için kısa bir video hazırladık. Buyrun tfx targetin mobil uygulamasını hep birlikte inceleyelim (video için youtube para finans uzmanı kanalımızı ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca tfx target mobil versiyonu içerisinde yer alan programı incele kısmından da detaylı olarak uygulama hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Tfx Tagret Mobil Uygulamasına Aşağıdaki Play Store İndirme Linkinden Ulaşabilirsiniz; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tfkb.tfx

Not: Android İşletim Sistemine Sahip Telefonlarda sürümünüzün en az Android 5.0 ve üzeri olması gerekmektedir, aksi takdirde uygulama açılmayabilir. Tfx target uygulamasının bilgisayar versiyonu için buraya tıklayarak yazımızı okuyabilirsiniz. Bilgisayar üzerinden tfx target uygulamasının kullanılabilmesi için bilgisayarınızda kesinlikle bir java uygulaması olması gerekmektedir. Tfx target bilgisayar uygulaması java desteği olmayan bilgisayarlarda çalışmamaktadır. 






0 yorum

Yorum Gönder