10 Ekim 2017 Salı

REKLAM VER

         

İçerisinde ekonomi ve para olan tüm konuları sitemizde paylaşıyoruz. Öğrencilerden öğretmenlere, ekonomi meraklılarından ev hanımlarına kadar çok geniş kapsamlı bir kitleye hitap eden sitemizde her geçen gün ziyaretçi sayısı artmakta ve sitemizin trafiği yükselmektedir. Sitemizde yazmış olduğumuz yazıları facebook, twitter ve Google plus üzerinden de paylaşarak daha büyük kitlelere ulaşmak için çaba gösteriyoruz. Ayrıca 1000 aboneyi geçen youtube kanalımızda tanıtım videolarınızı da yayınlayabilir, çok geniş bir kitleye ulaşabilirsiniz. Ürünleriniz veya tanıtılmasını istediğiniz uygulama, program vb. tüm metaryallerinizi ister sizin hazırladığı videolarla isterseniz bizim uygulayıp tanıtmamız vasıtasıyla geniş kitlelere ulaşabilirsiniz.

Bütçeniz doğrultusunda aşağıda yer alan reklam teklifinizi seçerek sitemizde reklamların yayınlandığı tüm bölümlere reklam verebilirsiniz. Ayrıca tanıtımını yapmak istediğiniz yazılarınızı da ana sayfamızdan yayımlayabilirsiniz. Sitemizdeki yazılar sitemiz yayında olduğu müddetçe sayfalarımızdaki yerini koruyacaktır. Bir kez tanıtım yazısı ekleyerek yayın hayatımız boyunca sitemizde yerinizi almış olacaksınız.


Ücretlendirme:


 Tanıtım Yazısı: Tanıtım yazısı fiyatı 50 TL'dir. Tanıtım yazılarınız sitemiz tarafından kaleme alındığı takdirde 70 TL. olarak ücretlendirilir. Tanıtım yazınızın içerisinde 4 âdete kadar link paylaşımı yapabilirsiniz. Yazınızın içerisinde en az bir görsel ekli olmalıdır.

300x250 Reklam Alanı: Sitemizdeki tüm sayfalarda görünen bu reklam alanına 30 TL karşılığında aylık olarak reklam verebilirsiniz. (Verdiğiniz tarihten itibaren 30 gün boyunca yayında kalır). Banner Reklam 300x250 ebatında olmalıdır. Reklam banner'i blogun sağ tarafında uygun yere yerleştirilir. Tüm sayfalarda görünür. Dilerseniz aşağıda aylık fiyatları belirtilen reklam türünde de reklam verebilirsiniz.

 160x600 : Tüm sayfalarda gözükür. 100 TL 
125x125 : Tüm sayfalarda gözükür. 60 TL 
 90x90     : Tüm sayfalarda gözükür. 40 TL 

 (Yotube Kanalımızda Reklam Yayınlamak İçin lütfen aşağıdaki iletişim formunu doldurun)




          
   Youtube kanalımıza buraya tıklayarak ulaşabilir; soru, görüş, ve önerilerinizi aşağıda yer alan iletişim formu aracılığı ile bize ulaştırabilirsiniz.

İsim :
   E-posta Adresiniz: **
     İletiniz **
                                                                                     
                                                                                             

0 yorum

Yorum Gönder