16 Ağustos 2017 Çarşamba

Tfx Target Java Güncellemesi Sorunu ve Çözümü



Java 8 141 numaralı güncellemenin yayımlanması ile birlikte Tfx Target kullanıcıları bilgisayarlarından tfx targete girememeye başladı, bu sorunun sebebi daha önceden 131 numaralı java güncellemesi kullanan tfx targetin yeni güncelleme ile uyumlu olmaması, tfx target;  internet sayfasındaki duyurular kısmında sorunun farkında olduklarını ve düzeltmeye çalıştıklarını bildirdi. Her ne kadar banka yetkilileri sorunu gidermeye çalışsa da tfx targete java güncellemesi yüzünden giremeyen kullanıcılar için bir çözüm yolu var, pek fazla bu işlerle haşır neşir olmayan kullanıcılarımızı da düşünerek tfx target java sorununu nasıl gidereceğimize buyrun detaylı olarak bakalım. (Yakın zamanda tfx target uygulamasının mobil versiyonu çıkacaktır. Tfx target mobil çıktığı anda sayfamızda incelemesi yapılacaktır.) Yazımız yazıldığı tarihte tfx target mobil versiyonu olmadığı için bu şekilde yazılmıştı ancak tfx target mobil uygulamasının çıkması ile birlikte tfx target mobil uygulama incelemesi de yapılarak sitemizde yayımlanmıştır. Dilerseniz buraya tıklayarak mobil incelemeyi okuyabilirsiniz. Tfx target programını bilgisayar üzerinden java problemi nedeniyle açamayanlar için aşağıda yer alan çözümü adım adım uygulamanız programın açılması için yeterli olacaktır.



1- Öncelikle bilgisayarımızdan Başlat - Denetim Masasına giriyor ve java adına ne varsa hepsini siliyoruz.




2- Gördüğünüz üzre program ekle kaldır kısmında yer alan java ile ilgili iki programı bilgisayarımızdan kaldırdık. Şimdi internet tarayıcımıza girip (ben chorome kullanıyorum) java 131 indir yazıyoruz, 3. sırada çıkan sonsurum.net internet sitesine giriyoruz.





3. İnternet sitesine giriş yaptıktan sonra sayfanın hemen giriş kısmında sağ tarafta yer alan java 8.0 -131 (tüm tarayıcılar-son sürüm yazan kısım) isimli dosyayı indirin. 






4. İndirme kısmına bastıktan sonra aşağıdaki şekilde next yazan kısma basın, daha sonra welcome to java yazan bir ekran daha gelecek orada sol alt köşede yer alan change destination folder (yani dosyanın yükleneceği yeri değiştir diye soruyor ) orada bir işaret varsa kaldırın install yazan butona tıklayın.




5. Programınız başarıyla yüklendikten sonra "You have successfully installed java" yazısı çıkacak daha sonra close yazan kısma tıklayın ve artık 131 nolu eski java sürümünüz bilgisayarınıza kuruldu.




6. Tüm bu işlemler bittikten sonra artık normal olarak tfx target programına giriş yapabilir ve kullanabilirsiniz.


(Not; Yeni Yazılarımızdan haberdar olmak için bizi sağ üst köşede yer alan takip et butonuna tıklayarak takip edebilirsiniz. Ayrıca youtube üzerinde yer alan Para Finans Uzmanı kanalımızdan da bizleri takip edebilir, yeni uygulama ve programlardan haberdar olabilirsiniz.) 


0 yorum

Yorum Gönder